Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Oprava samo, že i víkend, pokud ,,s tvrdým", každého věc.;-) I dnessu asi kolabuje ,,servr";-)

0 0
možnosti
Foto

Jedno je nutné autorce článku přiznat. ,,Rozpoutala bouřlivou" diskuzy a ,,zabodovala". Nejen sledovaností a karmou. Jinak zdravím. Hezký předvánoční výkend. A pokoj lidem dobré vůle ;-):-)

2 0
možnosti
Foto

Velmi dobře a pravdivě vyargumentovaný článek.

To, jak nyní většina našich občanů pohlíží na církve si církve zavinily samy.

A není dobré, že si církve a křesťané svojí chamtivostí obrátili proti sobě většinu našeho národa.

Každému je přece jasné, že církevní preláti svojí prací majetek a hodnoty, které si nárokují, nevybudovali.

Dávám karmu R^

5 8
možnosti
Foto

Jo lidi si měli založit nábožensky neutrální společnost a vytvářet umělecká díla jako oslavu lidské práce. Škoda, že jste nežila dřív, mohla jste poradit.

3 2
možnosti
MP

Mylsel jsem, že místo tří teček bude následovat- "a zastřelím se". Nebyla by to žádná škoda, protože stačilo napsat-k smrti nenávidím církev!!!

7 1
možnosti
Foto

v kostele se sotva dá dospět k inteligenci, nezbytné k rozeznání obrazného od doslovného stylu psaní. Při tom je ho plno v evangeliích. Ale chopit se nenávisti, smrti a střílení se zaměřením na konkrétního člověka, to křesťan zde umí hbitě a vynalézavě. Ježíš by takové myšlenky ani nepřipustil, takže odkud to církev bere?

0 5
možnosti
Foto

Měl jsem to štěstí i tu čest letos hovořit s panem kardinálem Dukou. O věcech světských (,,letadélkách" a létání i některých spojitostech, např. RAF,atp.).V rozhovoru však zmínil jednu zásadní obavu. Jako veliké nebezpečí pro celou společnost. Klesající význam až úpadek rodiny. Dal jsem mu zcela za pravdu. Myslím, že i tam církev má své ,,poslání".V

6 3
možnosti
Foto

dolovat z rodin peníze a vnucovat víru již kojencům

1 6
možnosti
PH

" Nepotřebuji církev a víru, abych žila plnohodnotně a s duchovním naplněním.

Jak chcete naplnit své duchovno bez víry v něco je mi záhadou. Když večer uleháte do lože, věříte, že se ráno probudíte?

3 1
možnosti
Foto

duchovno neexistuje a nemůže být naplněno. Jde o klišé v orientaci myšlení, usměrněného církevními dogmaty, kázáním, ceremoniemi, osobnostmi a tradicemi

0 5
možnosti
BM

K té vědě a technice. Průkopník genetiky Mendel byl kněz, vynálezce bleskosvodu Prokop Diviš byl kněz. Jeden z našich největších odborníků na kosmonautiku (jméno si  nyní nemohu vzpomenout) byl hluboce věřící.... A to bych mohl pokračovat..

14 0
možnosti
Foto

sotva mohl, pane, rychle byste skončil. Nemluvě o tom, že vynález není vědeckým objevem

0 4
možnosti
JP

J38i85ř51í 74P36l27í79v26a

21. 12. 2013 13:09

K věřícím jsem tolerantní. K církvím ne. Církve nejsou a nikdy nebudou tolerantní k ateistům - i když někdy pokrytecky říkají, že jsou.

4 3
možnosti
OK

a existuje take napriklad i tolerantni atheista:-P;-D zatim jsem ve svem zivote poznal jen tolerantni atheisty typu tebe, nebo autorky. od zakladni skoly pocinaje:-);-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 942x
Jsem žirafa s hlavou vysoko v korunách.