Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dlouho si nic nepsala, bloncko...vítej zpět :)

4 2
možnosti
Foto

O81t62t54o 88Č57e30r43n88ý

21. 12. 2013 18:28

Kompilace z proticírkevních pamfletů v duchu 50. let.

8 7
možnosti
Foto

Milá autorko, víte co je na tom všem, co píšete, nejzajímavější. Že kdyby, to vše, co se vám tak strašně nelíbí a co odsuzujete, nebylo, nemusela byste sahat po revolveru. Nevím, zda mi rozumíte. To, že víme, co se nám nelíbí a zase líbí, musí a nebo muselo také existovat. A to vše, co jste tak s přesvědčením popsala se v podstatě nazývá poznáním. Takže, kdyby nebylo Bible a církve, tak bychom toho strašně moc nevěděli. Neměla byste o čem psát. Nikdy bychom nemuseli bojovat třeba za svobodu. My bychom totiž nevěděli, co to je nesvoboda. Takže to vše sebou přináší i to, co se zase nazývá poučení z historie. Protože je právě mnoho těch, kteří podle učení a praktik moci církve jednají dodnes. Třeba tajné služby, mnozí politici, i velmi mnoho ateistů. Víte, není opravdu dobré zahazovat učebnice, dokud se z nich jeden nepoučil. Ještě horší je, je spálit, aniž by je jeden otevřel.

2 2
možnosti
Foto

dobrá zvěrstva k tomu, abychom se měli z čeho poučovat?

Je třeba umět oddělit zrno od plevele. A plevelem je zde církev s krvavými rukama, vražděním údajných čarodějnic, pálením knih, cenzurou veškeré literatury a umění, včetně Bible jako Božího slova, zneužíváním dětí, šířením tmářství o onom světě, zneužíváním jména a autority Boha pro své mocenské a majetkové cíle.

1 7
možnosti
MK

Vám také krásné prožití svátků Vánočních:-)

11 1
možnosti
MM

Pro milosrdenství Boží, tolik zla, a to jste ještě zapomněla na Adama, který byl vyhnán z ráje a na jeho bráchu Kaina, který ho zabil. Toto je život bez víry. Fašizmus, komunismus. jako u živočišných tvorů, silný požírá slabšího, neb člověk člověku vlkem.

Víte, v každém náboženství je obsaženo dobro a každý člověk touží po dobru. Proto Vám přejí na Vánoce prožití pokoje, dobra, lásky a štěstí.

17 2
možnosti
VR

To je mi novinka, člověk není živočišný tvor?

0 1
možnosti

Křesťanská církev se samozvaně prohlásila zástupcem boha na zemi a jeho jménem od svého vzniku pronásledovala a terorizovala každého, kdo měl jiný názor. Fakticky jde o nejkrvavější organizaci v dějinách lidstva, vedle které jsou fašisté, polpotovci nebo  komunisté i dohromady jen "břídilove".

5 11
možnosti
ŽA

Nenechte se odradit a pište dál. Je radost přečíst si, jak potrefené husy kejhají.

Doporučuji zastáncům církví  přečíst si znova Havlíčka Borovského.

7 8
možnosti
PK

Já myslím, že autorka se tímto "opusem" už vyčerpala.

6 2
možnosti
Foto

Žofre Pejraka píchali před církevním soudem šídlem do svalů, zabavili mu poctivě vědecky vytavené zlato i ostatní nemovitý majetek a ještě ho málem coby čaroděje upálili...

3 1
možnosti
MJ

To nic není. Co tací cestovatelé v brazilských lesích.Kdysi. Ti byli dokonce sežráni ve jménu nějakého lesního božstva ;-)

1 0
možnosti
FF

F86i75l54i14p 47F78u40c66h67s

21. 12. 2013 16:26

Hanba! Upalte ji, čarodejnici! :-) F.F.

0 1
možnosti
SD

Ne tak rychle! Nejdřív se autorka musí přiznat, že blog psala na Petrových kamenech ;-D

3 1
možnosti
JS

Text mluví hodně o vás.  Měla by jste se léčit.

9 7
možnosti
OK

obavam se ze touha vrazdit verici, kterou zde predvedla autorka, neni lecitelna. vedecti atheiste to predvadeji v praxi jiz 200 let.:-)

6 1
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 942x
Jsem žirafa s hlavou vysoko v korunách.