Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

mischplysch

1. 3. 2011 15:13
Vzpomínky

Úplně jste mi připomněla veselé porevoluční časy :-)Takových úžasných zájezdů jsem absolvovala několik.

Na škole -Paříž. Koupili jsem si nějaké nejlevnější víno a sedli se po Eiffelovku a byli z toho úplně paf. Nějaké Němky náš hlouček opovržlivě komentovaly, že jsme asi nějací Rumuni. No když jsi vzpomenu na ty naše ohozy, tak jsme tak asi i vypadali :-)

A další 14-denní ! školní zájezd karosou po Španělsku, spali jsem buď v kempu, pod širákem na divoko a nebo na zemi pod sedačkama, protože v sedě už se to nedalo vydržet. Jednou na kupě písku u silnice, sprchovali se v nějakých sprchách pro řidiče kamionů, no museli jsme vypadat jak banda cikánů, ale bylo to hezký.

A pak zájezd s prázdninovkou Lipnice do Itálie - Dolomit, v uličce jsme měli uložené přepravky plné jídla, na tom byly desky, v uličce se nedalo chodit, takže jsem lezli po opěradlech :-) Nějací Japonci si nás i fotili....

0 0
možnosti
KM

Viktorie01

1. 3. 2011 12:50
Jojo,

 rok 1990, to byly časy. ;-D Moje noční můra je dodneška během 48 hodin (v pátek odpoledne odjezd z Brna, návrat v neděli odpoledne) Benátky, odpolední koupáni v Lidu, noční Terst, v neděli procházka po Vídni.;-D Samozřejmě spaní v autobuse, mytí na benzinkách a podobný legrácky. Už v Benátkách se na nás průvodce víceméně vykašlal, ale aspoň nás dovedl na náměstí a před rozchodem řekl, jaká loď jede zpátky. V Lidu jsme se bez něj minuli, ale když nás vypustil v nočním Terstu, kde jsme nikdo neměli tušení, kde vlastně jsme, jaké části města, a báli se, že se tam někde ztratíme, okradou nás, zabijou....., tak málem vznikla autobusová revoluce a ve Vídni se průvodce dokonce choval jako průvodce. ;-D

0 0
možnosti
BB

Beránek boží

1. 3. 2011 12:56
Re: Jojo,

Chápu, že domorodci se na nás tenkrát dívali hoooodně zvrchu.... ale vlastně jsme byli obdivuhodní, za takových podmínek to absolvovat!

0 0
možnosti
BB

Beránek boží

1. 3. 2011 10:23
My takhle vyrazili do Barcelony, tenkrát...

Jo, to byly časy, z dnešního úhlu pohledu neuvěřitelné... :)))

0 0
možnosti
H

Hana66

1. 3. 2011 10:55
Re: My takhle vyrazili do Barcelony, tenkrát...

Že jo, to byly časy. V těch šusťákách a riflích... :-)))

0 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 942x
Jsem žirafa s hlavou vysoko v korunách.